Vår hos H&M Home

Vårens kataloger har redan trillat ner i postlådan och intressantast är alltid att se vad H&M Home har i sitt sortiment tycker jag. Tyvärr hittade jag inte sååå mycket nytt som föll mig i smaken denna gång – men kanske lika bra det. Etnotrenden tycks hålla i sig och de höstlika orange tonerna har nu bytts ut mot somrigt gult istället. Jag hoppar dock gärna över zebraränderna och giraffkuddarna.

Fåglar tycks också vara trendigt just nu – till min dotters förtjusning. Själv hoppar jag gärna över dem också – i alla fall i inredningen.

Blommor hör ju alltid sommaren till och de här textilierna passar kanske bra på ett rött sommartorp, men inte lika bra hemma hos oss eller på vår sommarstuga, där det mer får råda lite maritim känsla. Men de är ändå fina och jag gissar att de åtminstone skulle falla min mamma i smaken 😉

Foto: H&M Home

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *