Valentine coming up

Jo, jag har överlevt helgen – men just nu har jag så pass mycket jobb att jag inte ens hinner tänka på att jag har en blogg. Än mindre fundera ut nya inlägg eller producera dem. Idag insåg jag dock att Alla Hjärtans Dag snart kommer emot, och då tycker jag det var dags för ett collage!
Att man älskar någon kan, och bör man ju visa när som helst, inte bara den 14 februari. Och inte bara den som står en allra närmast, utan också sina vänner, väninnor eller andra familjemedlemmar. Så jo, egentligen är det en lite onödig dag. Men ändå. Det finns ju så mycket fint som jag skulle vilja ge bort, och eftersom jag inte har så mycket på min egen önskelista för tillfället, så jag gör en åt honom istället. Ja, fast den är väl min ändå, kind of, eftersom det är sånt som jag vill köpa och ge bort.

Valentines
Foto: Eget collage av bilder från nedannämnda sidor

Workjeans från Jack & Jones, tröja från Peak Perfomance, parfym m.m D&C, sneakers Fred Perry, bälte Tiger of Sweden, halssmycke från Fossil, whisky från Caol Ila och personliga manschettknappar med egen gravering från Familjesmycken.se.

0 svar på ”Valentine coming up”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *