Träning 2013

TGIM säger jag! Dags för rutiner, ordning och reda, hälsosammare mat och mer målinriktad träning igen. Tränat har jag gjort hela vintern, men nu tänkte jag växla upp lite och då behövs lite extra motivering – till exempel i form av nya träningskläder. Förra vårens trendfärg korall hänger fortfarande med, och jag blir faktiskt lite sugen att testa vad H&M:s sportkollektion går för. Man behöver ju inte springa omkring som en levande reklampelare jämnt och ständigt heller 😉 Här är några snygga plagg och accessoarer som jag gärna skulle klicka hem, anytime.

Foto: Eget collage med bilder från H&M Home, Ellos, Zalando, Peak Performance och Start Fitness

Träningsglasögon Adidas Performance från Zalando, löparjacka och tights samt reflexväst från H&M, Nike- och Röhnish-toppar från Ellos, skor från Asics / Start Fitness och mössa från Peak Performance (ja, EN liten detalj från PP smög sig visst in ändå 😉

0 svar på ”Träning 2013”

  1. Jag använder H&Ms träningskläder, och dom funkar riktigt bra. Ett bra alternativ när man inte vill lägga massor med pengar på kläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *