Nicolas Vahé

De här cupcakesformarna har synts lite här och var inom bloggvärlden under hösten. De marknadsförs av danska House Doctor, och vårens nya mönster finns på bild i det här inlägget. Tillverkningen av formarna är dock Nicolas Vahés,  en fransk kock med egen tillverkning med inriktning på kök- och matprodukter. Här i Finland har jag inte sett produkterna någonstans ännu, men man kan hitta dem i många olika svenska webbshopar. Och när man bläddrar i deras katalog kommer ha-begäret som ett brev på posten. Här är ett smakprov av deras utbud, som bland annat består av köksredskap, kryddblandningar, olivoljor och vinäger, marmelad och så vidare.

Vahe 1

Vahe 3 Vahe 5 Vahe 6

Vahe 2

Foto: via Nicolas Vahé

0 svar på ”Nicolas Vahé”

  1. Det är verkligen jättefina saker och inte dyra alls. Vi får snart hem ett stort sortiment av Nicolas Vahé som vi säljer i webshopen.Vi säljer även på Finland

  2. Håller med – snyggt. Och i fall det finns andra från Sydvästra Finland som tittar in här, kan jag ju tipsa om att Loviisan Aitta i Rusko säljer Nicolas Vahés produkter. Inhandlade en hel del produkter innan jul 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *