Korall kliver in i hemmet

Som jag redan antydde i det här inlägget så är korall fortfarande lika trendigt som ifjol då det gäller klädmode.  Nu har färgen även hittat in i inredningen. en korallfärgad kudde i soffan är tydligen helrätt i vår och dessa bilder från danska Tine K Home har redan valsat bloggvärlden runt de senaste veckorna. Visst ger färgen löfte om en kommande vår – men hur länge vill vi ha den där i kudden i soffan, på riktigt? Njaaa… Grey is here to stay, men knappast korall.

09

06-07

04

12

Foto: Tine K

0 svar på ”Korall kliver in i hemmet”

  1. En färgklick som korall känns helt rätt denna gråmulna måndag. Men helt klart inte någon längre tid, jag håller med!
    Önskar dig en fin vecka!
    Kram Sabina

  2. Fast är man ombytlig som jag och gärna ändrar färg på kuddar o.dyl. efter säsong så går det alldeles utmärkt med korall! 🙂

  3. Jag gillar inte alls korall i inredningen, tycker det blir för tantigt eller flickigt. Vill jag ha en färgklick väljer jag nog en annan färg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *