Korall kliver in i hemmet

Som jag redan antydde i det här inlägget så är korall fortfarande lika trendigt som ifjol då det gäller klädmode.  Nu har färgen även hittat in i inredningen. en korallfärgad kudde i soffan är tydligen helrätt i vår och dessa bilder från danska Tine K Home har redan valsat bloggvärlden runt de senaste veckorna. Visst ger färgen löfte om en kommande vår – men hur länge vill vi ha den där i kudden i soffan, på riktigt? Njaaa… Grey is here to stay, men knappast korall.

09

06-07

04

12

Foto: Tine K

0 svar på ”Korall kliver in i hemmet”

  1. En färgklick som korall känns helt rätt denna gråmulna måndag. Men helt klart inte någon längre tid, jag håller med!
    Önskar dig en fin vecka!
    Kram Sabina

  2. Jag gillar inte alls korall i inredningen, tycker det blir för tantigt eller flickigt. Vill jag ha en färgklick väljer jag nog en annan färg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *