Kom på kurs!

Nehej, något bloggande blev det inte i helgen, utan som vanligt har jag hållit datorn stängd och istället ägnat mig åt familjeliv, bakning och matlagning, trevligt umgänge och så lite träning varvat med mycket vila. Men nu måste jag väl i alla fall få tummen ur och puffa för kursen som jag ska dra med start nästa måndag vid Korsholms Vuxeninstitut.

 Tavla Rough

Det är samma upplägg som i våras, ämnet är ”Inreda med Photoshop” och fokus ligger alltså på olika typer av typografiska illustrationer – texttavlor – gjorda med Photoshop, som ger långt större möjligheter och kontroll än om man bara skriver rakt upp och ner i t.ex. Word.

Rollercoaster

Än finns det lediga platser så är du intresserad av att delta i kursen kan du anmäla dig här.

0 svar på ”Kom på kurs!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *