Kalenderkoll

Så här i början av året brukar det höra till att man fyller den nya kalendern med alla möten och happenings som redan är inbokade. För min egen del är de redan oroväckande många tycker jag. Men bland möten och nya, spännande uppdrag, kurser och andra tyngre saker finns även redan flera middagar och fester inprickade, så vintermånaderna kommer förmodligen att gå snabbt.
Förutom min egen Filofax använder vi även en familjekalender som hänger i köket. Där fylls förutom mina egna kvällsaktiviteter, även makens och barnens i. Jag har skapat en egen kalendermall i Word som jag printar ut för varje månad.

Det finns också färdiga att ladda ner och skriva ut på nätet om man så önskar. Hos Mira Moln finns bland annat den här versionen, och fler hittar du på hemsidan, som tillhör illustratören Ann-Christin Svensson.

Vill du slänga upp hela året på väggen så att du har stenkoll för alla tolv månaderna, kan du beställa ”Year Calender” i storleken 50×70 cm, som i år tagits fram av designern Erik Olovsson. Den finns i två olika versioner, den ena i limited edition.

Foton: Egen illustration samt från ovanlänkade sidor

0 svar på ”Kalenderkoll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *