Back on track!

Här är jag! Stort tack för er omtanke – det värmer verkligen! Dagens blodprov visade att jag som tur var hade  fel i mina misstankar och på väg till mitt allra första gruppmöte med Sfp ikväll började jag känna hur livet och krafterna återvände. Nu är nya kommunfullmäktiges premiärvecka i gång och på torsdag är det dags för första fullmäktigemötet – med en diger föredragningslista.

Väl hemma igår kväll rev jag av ett entimmes styrketräningspass på golvet och oh my vad skönt det var efter att ha varit tvingad till vila i fem dagar! Nu ska här minsann kutas igen och jag lovar att jag aldrig mer ska klaga varken på våra tråkiga vägar, väder eller vind, bara jag får vara frisk. Återkommer med ett vettigare inlägg så fort jag jobbat ikapp lite – tills dess får detta illustrera känslan just nu! Bilden lånad av Mia.

yeah-copy

0 svar på ”Back on track!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *