Vi har en vinnare!

Oj vilken respons det blev på Zalando-tävlingen – jätteroligt att så många deltog! Jag skulle förstås vilja dela ut ett presentkort till alla som bemödat sig om att lämna en kommentar, men nu går ju tyvärr inte det. Av de 105 deltagarna som svarade inom utsatt tid (före kl.23 på söndag kväll), lottade jag fram en vinnare med hjälp av verktyget på www.random.org, och slumpen gynnade kommentar nummer 65, som lämnats av Bitta. Stooort grattis Bitta! Jag sänder din rabattkod på e-postadressen du lämnat i kommentatorsfältet, sedan är det bara att shoppa loss!

0 svar på ”Vi har en vinnare!”

  1. Jess! Vilken trevlig överraskning så här på kvällskvisten. Tusen tack Anna, vilken superb tävling du ordnade! Ska bli ett riktigt nöje att shoppa loss 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *