Tema Paketering

Tre timmar tog paketeringsrumban igårkväll/natt – och då hade jag fart på och satsade inget extra krut på det – trots att jag gärna hade velat göra det. Men det fanns helt enkelt varken tid eller energi till det.

Våra paket går i vitt, svart, rött och beige i år, med enfärgat, matt papper och även matta snören alternativt textilsnöre (från Granit). Tyvärr är det ju otroligt svårt att hitta andra alternativ än de klassiska, jul- och barnmönstrade inslagningspapprena här i stan, och sådana produkter som man ser på många rikssvenska bloggar i dessa tider kan man ju bara drömma om. Å andra sidan skulle det förstås gå lika bra med gamla tidningar – större slöseri än det här får man väl leta efter med tanke på hur snabbt pappret sedan rivs av och eldas upp.

Namnetiketterna har jag gjort själv genom att printa färdiga etiketter, som jag hittade här, och sedan klistra fast dem på ett styvare papper. På baksidan stämplade jag sedan fält för ”till”  och ”från” med en färdig stämpel, även den från Granit.

Fler paketeringsbilder hittar ni inne hos Fabriken, som har just detta som tema denna vecka. Nu blir det uppesittarkväll med julbastu. Imorgon tittar jag in med en sista julhälsning före jag tar bloggleidgt några dagar.

Foto: Anna

0 svar på ”Tema Paketering”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *