Siinä se joulu

Så var den över, julen. Så här efteråt känns den ganska lagom på alla sätt och vis. Lagom mycket mat, lagom mycket dricka, lagom mycket umgänge, lagom mycket vila och lagom mycket träning. Däremot har jag varit väldigt lat både då det gäller kameran – även på mobilen – och jag har knappt orkat öppna Instagram på hela helgen känns det som. Några få bilder har jag skrapat ihop därifrån och här kommer dom.

Vi har lagat sill, badat badtunna, förkovrat oss i whiskey och haft kusinträff. För första gången sedan vi flyttade hit firade vi inte julen hemma utan hos lillebror, och det var bara skönt. Samma gamla tomte hittade även dit och barnen var lika lyckliga som vanligt över sina julklappar.

Även föräldrarna fick många fina saker och paket. Nu blir det några dagars återhämtning och jullov innan det är dags för nyårsfirande. Jag återkommer imorgon med ett inlägg på nyårsdukningar.

Foto: Anna

0 svar på ”Siinä se joulu”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *