Rentrenden

Ifjol växte sig trenden med renhorn, renar och andra hjortdjur i inredningen sig enorm inför julen, och den håller i sig ännu i år. House Doctors populära ljusstake smyckades med vita porslinshjortar, bland annat hos Mitt Vita Hus och House of Philia. 

I år har hjortarna börjat dyka upp även i de österbottniska bloggarna, bland annat hos Alegni in Office   och Anna-Lena.

Och i rättvisans namn ska jag väl då också visa upp min. Någon hane lyckades jag inte få tag i, åtgången på hjortarna har förmodligen varit stor. Denna hona hittade jag hos Säde på Brändö i Vasa och nu pryder den även min HD-ljusstake.

Foton: Lånade från ovannämnda bloggar samt egen bild

0 svar på ”Rentrenden”

  1. De där renarna gillar jag skarpt! Tyvärr så säljs inte HD här på en lokal ort MEN jag hittade ett par i en ”Tiimari-liknande” butik här i den lilla by jag bor. Total lycka! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *