Nyårsafton

Jag är ledsen för det dåliga bloggandet i mellandagarna, men det må väl vara tillåtet med lite ledigt emellanåt också. Det är rutinlösheten som ställer till det – så bara vardagen återkommer gör nog bloggandet det också. Men ännu ett par dagar är det mest fokus på vila, umgänge och förstås – firande av nyåret. Det är med blandade känslor jag byter 2012 mot 2013. Det gångna året har varit det bästa på mycket, mycket länge för min del och jag undrar om 2013 kan leva upp till det.

Foto: Anna

Hur som helst, kvällens bubbel står på kylning och innan nyårsstrassen ska på ska vi ännu hinna med en stund i badtunnan också, som ännu är varm efter gårdagskvällens happening. ”Mitt på dagen-balju” – ja, snacka om rutinlöshet 😉 Med det önskar jag alla besökare ett gott nytt år och en fin kväll!

0 svar på ”Nyårsafton”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *