Julens festfodral

Vi gör ett litet avsteg in på modekategorin ikväll. Lite glitter kan ju behövas så här i början av veckan, eller hur? Men, när båda i huset nu är egna företagare blir det sämre med julfester – men å andra sidan är det ju en utmärkt ursäkt att ordna egna också 😉 Och en julfest kräver ju sin klänning, precis som nyårsfesten. Här har jag valt ut några favoriter.

Ovanstående klänningar finns på Bubbleroom (de fyra översta), Esprit (nederst till vänster) samt Halens (nederst till höger). De som finns i collaget här nedan är alla från Nelly – och en av dem hänger redan i min garderob. Någon som kan gissa vilken? 😉

Foto: Bilder från ovanlänkade sidor

0 svar på ”Julens festfodral”

  1. Wow, snygga fodral allihopa! Kan inte gissa vilken du har men jag föreslår att med en av dessa i garderoben så skall du nog snabbt börja ställa till med en finfin julfest! 🙂
    Kram Sabina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *