Jul vid trappan

Ni missade väl inte första avsnittet av Jul mer Ernst igår hoppas jag? Nästa avsnitt kommer redan på onsdag och det sista dagen därpå. I gårdagens avsnitt fastande jag mest för de varma dryckerna och det han pyntade med utomhus. Plötsligt insåg jag att jag själv inte gjort det ett dugg juligt vid vår trappa. Dags för skärpning med andra ord.

 

 

Jag inhandlade några julröda äpplen och knipsade lite granris på hemvägen idag, och på fem minuter blev känslan en helt annan vid entrén. Varför hade jag inte insett tidigare att det här skulle göras?

Prydnadsgräsen har ju vissnat ner för länge sedan, och även krukorna som står vid badtunnan måste nu få sig en liten makeover om vi ska få någon julstämning under helgens badande. Det blir att hämta mer granris och äpplen imorgon!

 

Foto: Anna

0 svar på ”Jul vid trappan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *