Rödbeige jul

Det händer varje år. Jag vill go bananas och förvandla huset till en rödvit eller rödbeige lantlig idyll lagom till jul. Helst av allt bära in en gammal Högfors också och så ett par trasmattor till. Men så besinnar jag mig. För jag vet ju hur snabbt jag tröttnar. Men visst är det mysigt, och stämningsfullt, med riktigt traditionellt julig inredning. En stund. Här är några av mina favoriter från årets utbud.

Foto: Eget collage med bilder från nedannämnda tillverkare

Uppfrån och ner: Hissgardin och tomtesäck från Hobby Hall, kuddar från H&M Home och Lexington, lykta från Ikea, tygservetter från Lexington, pappersservetter från H&M Home, bäddset Lexington och kökshandduk H&M Home.

0 svar på ”Rödbeige jul”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *