Homemade icecream

En av mina födelsedagspresenter var en glassmaskinsskål till Kitchen Aiden. Den stod förmodligen högre på makens önskelista än på min – jag har lyckats arbeta bort mitt sötsug till den grad att tungan nästan viker sig i munnen på mig när jag äter glass – men nu har vi en i alla fall och nu är den också testad första gången. Det blev en pepparkaksglass ur den medföljande receptboken, och trots att jag annars inte ens gillar pepparkakor, så var glassen riktigt god. Och visst – helt klart är det stor skillnad på konsistensen jämfört med då man gör egen glass utan glassmaskin. Here you go!

Foto: Eget collage

0 svar på ”Homemade icecream”

  1. Mmm, jag älskar både glass och pepparkakssmak så det här måste jag testa. Köpte en glassmaskin i somras eftersom jag ville göra glass utan socker och det har faktiskt lyckats riktigt bra (använder sukrin eller stevia istället). Kanske kan det funka att lägga i kanel och kardemumma i glassblandningen och skippa pepparkakorna helt, det borde ju bli lite samma smak ändå. Fast då får man förstår inte några crunchiga bitar i glassen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *