Hemma hos inredningskvinnorna

Bidlerna på Ylva Skarps julpyntade hem, som finns i nyaste numret av tidningen Lantliv, har snart valsat halva bloggvärlden runt. Och jag sällar mig till beundrarskaran. Den kända kalligrafen har ett otroligt personligt och snyggt inrett hem, med drag åt både den industriella, lantliga och moderna stilen – i en perfekt mix.

En annan inredningskvinna med ett snyggt hem är danska Hanne Berzanto, kvinnan bakom textilföretaget By Nord. Hennes lägenhet på  280 m² är  smakfullt inrett med bland annat min personliga favorit – Tom Dixons kopparlampa – och självklart syns där också och hennes välkända motiv i form av eskimåer och djurliv. Fler bilder på hennes hem finns hod Femina.

Foto: via Lantliv och Femina

 

0 svar på ”Hemma hos inredningskvinnorna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *