Habegär – och TÄVLING!

Det var ett tag sedan jag ordnade någon tävling – så nu tycker jag definitiv det är dags för en. Den här gången ligger det ett presenkort i potten hos webbshoppen Zalando, där du hittar både kläder och skor.
Just nu är mitt eget habegär då det gäller kläder och skor totalt omättligt. Vart jag än vänder mig – well hey, jag behöver inte ens vända mig någonstans – så uppstår nya behov av nya plagg, skor eller accessoarer, och genast jag införskaffat mig något så finns det något nytt och något mer jag behöver. För ett par veckor sedan köpte jag nya, ordentliga vinterskor från Merrell – de till höger på bilden nedan – och genast efteråt insåg jag att jag också behöver ett par stövlar.

Zalando är utbudet av skor och stövlar enormt, och alla dessa modeller kommer därifrån. Uppfrån vänster och ner: Merrell Snowbound Mid, North Face Snow Drift Tall, Hi-Tec St.Moritz, Sorels Joan of Arctic samt Timberlands Mount Holy.

Nu kan just DU vinna ett presentkort till webbshoppen Zalando. Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar till detta inlägg, senast på söndag den 2.12 kl.23.00, så deltar du i utlottningen av ett presentkort på 50 euro.Vinnaren dras genom lottning och meddelas här på måndag den 3.12.

Lycka till!

 

0 svar på ”Habegär – och TÄVLING!”

 1. Ja tack! Jag har blivit stamkund på Zalando nu i höst efter att ha insett att deras skoutbud är helt fantastiskt, speciellt för storfotade typer som mig som annars inte hittar skor i vanliga butiker. Så ett presentkort vore verkligen en välkommen julklapp för mig 😀

 2. Zalando har så fina skor. Jag skulle mer än gärna tänka mig ett par fina o varma därifrån. Deltar i tävlingen o hoppas på tur 🙂

 3. Visst bara längtar men efter nya kläder och skor för att pigga upp sig i höstmörkret!
  Jag vill vara med och tävla om ett presentkort! Jag håller tummarna för att vinna ett par varma kängor eller festliga finskor 😉
  Ha en fin dag!

 4. jag har inte köpt nya vinterskor på 5 år. så e det att inte ha pengar att lägga på sej själv… men jag klagar inte 🙂 kanske jag sku ha turen med mej nu o vinna så jag fick köpa ett par riktit riktit varma 🙂

 5. Tävlar gärna! Kan väl inte egentligen påstå att jag är utan skor, men fler behövs väl alltid 🙂 H: En med en miljon sko-par på vinden…..

 6. Jag är självklart med och tävlar! Som nybliven mamma inser jag att jag behöver rediga utedojjor för den dagliga promenaden med vagnen!

 7. Ja tack, ett presentkort så här strax före jul säger man ju absolut inte nej tack till:=) Å Zalando har ju oxå ett synnerligen stort utbud så säkert hittar man allt för mycket man vill ha…

 8. Åh, det presentkortet vill jag ha. Har aldrig beställt något från Zalando, men med en vinst skulle det ju vara ett perfekt tillfälle! 🙂

 9. Jag är inte precis nån föregångare vad gäller webbshopping men i höst har jag hittat Zalando och jess, vilken fin service dom har :=)

 10. Jag ääälskar stövlar, det kan bara inte bli för många – åtminstone inte i mina ögon. Att maken inte alltid håller med får man helt enkelt blunda för. Jag skulle gärna lägga vantarna på ett presentkort.
  /Maria

 11. Snygga skor du hittat!
  Håller med dig, man kan visst aldrig få nog av kläder och skor (eller inredningsprylar…)
  Vore fint med ett par nya skor nu när vintern är i antågande.
  Ha´en skön helg!

 12. Jag vill vara med. Jag har inga vinterskor, upptäckte imorse att mina är trasiga och kylan är påväg! Panik. Hoppas på vinst 🙂

 13. Ja tack, tävlar gärna. Har redan planerat att inhandla Sorel höga vinterskor så .. kanske man kan få lite sponsring härvia. =)

 14. Vilken passlig tävling! Min dotter är i behov av ett par nya vinterskor så det vore utmärkt om man har turen med sig och vinner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *