Guld och glitter

Det råder metall-, och speciellt guldfeber i höst, både inom mode och inredning. En trend som passar min smak perfekt 🙂 Det är ju aldrig fel med lite vardagsglitter och blingbling!  Hittade strassmycken på H&M idag som jag inte kunde motstå, och även Antonias julfestklänning inhandlades i guld – med matchande skor.

Senare i vinter, i kallaste februari, vnkas det även en fest här i kustbyn just på temat ”Glitter & Glamour”, så en guldklänning är även hemklickad tills dess. ”Less is more” i all ära, men ibland kan det ju vara kul att ösa på med lite extra allt också.

Foto: Anna

PS Som ni kanske noterar så har jag nytt namn på bloggen nu – den ska i fortsättningen bära samma namn som mitt företag – by Sand. Innehåller kommer dock att förbli som tidigare. Den nya adressen är www.bysand.fi och den gamla kommer så småningom att tas ur bruk, så jag rekommenderar att ni bokmärker om samt styr om era Bloglovin-prenumerationer så att ni kommer rätt även i fortsättningen. Alla ändringar är inte klara än – bloggen kommer så småningom att bli en undersida till min hemsida, men vi tar en sak i taget!

0 svar på ”Guld och glitter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *