Firat far och dotter

Nu har vi firat far och dotter klart och det får vara färdigkalasat här i huset för ett braaa tag framöver. Jag måste erkänna att det ska bli skönt med en helt vanlig vecka – dock fullbokad med möten och annat – utan att behöva ägna en tanke åt varken tårtor eller presentinköp. Julklapparna är dessutom rätt bra under kontroll. Nu är jag så trött att jag kunde somna stående efter allt kalasande och en sen natt i badtunnan, så nu släcker jag ner här och hoppas få vakna utvilda och fit for fight imorgon. Då utlovas dessutom ett inredningsinlägg här – det ni 😉 Bjuder på en bild av dagens jubilarer – det är inte ofta J får och vill synas här men idag gör vi ett undantag. Nästa år blir det att fira lite mer och jämnt 😉

Foto: Anna

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *