Ett extra bord

Till festen vi höll förra helgen, lånade vi hem mina föräldrars gamla klaffbord för att få mer avställningsyta till buffén. Bordet är både gammalt och charmigt – men helt fel stil i vårt hus.

Däremot insåg jag ganska snabbt att det inte vore helt fel med någon annan typ av bord på samma ställe, under Hagendorn-tavlan i köket. Ett ställe att samla alla säsongssaker på, och ett bord att ta till när man behöver mera avställningsytor.Just nu har jag nämligen lagt allt adventspynt på klaffbordet, och jag gillar det.

Jag såg genast framför mig glasbordet som Petra nyligen visat på sin blogg, och så skulle sitta som en smäck även här. Två träbockar från Ikea och en glasskiva på – et voila! Här har Petra samlat sitt julpynt på samma sätt, alternativt lite annat småplock.

Dessutom passar ju bordet utmärkt för den berömda ”Dallas-brickan” också 😉


Så det får nog bli ett sådant, nästa gång vi har vägarna förbi varuhuset. Problemet är ju att jag inte är född med speciellt mycket tålamod…

Foto: Anna samt lånade bilder från House of Philia

0 svar på ”Ett extra bord”

  1. Klaffbordet var ju hur fint som helst! Det är ju bara charmigt att det egentligen är ”fel” stil, det är det som gör det så rätt tycker jag! Mycket snyggare än glasbordet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *