Dermoshops julkollektion

Inför julen kommer Dermoshop alltid med en rad säsongsnyheter, som sedan också bara brukar säljas under en viss tid. Så även i år. Deras julkatalog damp ner i postlådan häromdagen och det är väl nästan omöjligt att inte gilla det man ser.Tre nya serier i tre nya dofter och färger – granatäpple, fikon och bärnsten. Förpackningarna innehåller bland annat duschgél och tvål, badbomber och doftljus, handcréme och rumsdoft. Allt snyggt förpackat förstås.

Mocca Love är en ny doft på Dermosils klassiska duschcréme och handcréme och även för männen finns en ny serie som heter Black Pepper.

Foton: Dermoshop

Dessutom finns en rad nya make up-produkter i sortimentet, fina gåvoförpackningar och mycket mer. Dermoshop levererar även till Sverige och alla nyheter hittar du här.

0 svar på ”Dermoshops julkollektion”

  1. Jag gillade alla dofterna, men tyvärr blev jag besviken på innehållet i paketen. Hade hellre sett en EdT i något av paketen, för rumsdoft och badbomber är inget jag använder mig av. Hade däremot genast slagit till om Pomegranate-doften hade funnits som parfym, för den gillade jag massor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *