Dear Santa….

Det var någon som ville se min önskelista inför julen. Här är den. Inte för att jag tror så mycket på tomten – och särskilt inte i år – men en önskelista i bild hör väl till här på bloggen. I år innehåller den inte så mycket inredning – desto mer mode istället – och speciellt väskor då kanske. Allra högst på listan står ändå en ny skidjacka – naturligtvis från Peak Performance. Priset – ja, det är fyrsiffrigt… Som sagt – jag tror inte så mycket på tomten nej.

Foto: Eget collage med bilder från nedanlänkade sidor

Jacka Peak Performance, iPhone case Michael Kors, handväska Guess, ritplatta Wacom/Pixmania, örhängen i roséguld DyrbergKern/Creative Lounge samt passande halssmycke från Edblad & Co , Monaco Rosegold Mini Necklace, finns bl.a här och här, rottingstol Storsele från Ikea, väska från Lexington, finns på Seven Roses i Rewell Center samt längst ned på listan – påslakan från Hemtex.

0 svar på ”Dear Santa….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *