Torsdagstema hos Fabriken – moodboard och sovrumsmakeover

Fabrikens Torsdags-tema är ”moodboards” – något som jag den sista tiden bloggat ganska mycket om. Jag tänkte ändå delta i temat eftersom det råkade sig så att jag häromdagen satt och klippte ihop en ny moodboard över hur jag skulle önska att vårt sovrum såg ut. Drömmen är egentligen den samma som tidigare, i detta inlägg – det vill säga mjuk industrialism i vitt, grått och svart, eventuellt med några inslag av trä också. Dagens collage eller moodboard är alltså egentligen bara en förlängning på det förra. Tyvärr fattas både tid och kapacitet att göra något annat än drömma om denna makeover just nu – såvida det inte finns någon därute som kan komma och svepa med trollstaven åt mig?

Foto: Eget collage av bilder från nedannämnda sidor/tillverkare/butiker

Industrilampor och kuddar från Granit, bäddset från Ellos, glasburk från H&M Home, fårskinn och ljusstake från Ikea, färgkodstavla från Wallstuff.se samt textillustrationer från Therese Sennerholts egen webbshop. Erkänn – den sista är rätt tuff va? 😉

Fler moodboards hittar ni inne hos Fabriken.

0 svar på ”Torsdagstema hos Fabriken – moodboard och sovrumsmakeover”

  1. Vilket härligt moodboard du visar upp! Jag har börjat gilla hösten mer och mer! Tycker det är så fint med alla färger och njuter av den krispiga luften ute!
    Så mycket fint du hittat till sovrummet!
    Ha en fin kväll!

  2. Har bäddsetet och ikeaskinnen i vårat sovrum, samt industrilampa, inte exakt denna, men iaf.. Gillar ju såklart din moodboard! 😉

  3. Hejps, har ni fixat Antonias nya säng som du bloggade om i våras/somras, den med lådor under. Funderar på en sån åt N.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *