Shoppat i veckan

Hann aldrig med någon fredagshälsning här igår – det var så mycket annat som skulle fixas. Dagens förmiddagsplaner – att åka ut till Tallören och städa bort inför vintern – ställdes in av det aldrig sinande regnet så nu har jag istället roat mig med att bloggfota veckans shoppingfynd – min nya klocka hemklickad på Campadres GUESS-kampanj häromveckan, samt ett läderfodral till iPaden.

Foto: Anna

Jag är jättenöjd med klockan, men klockföljetongen här är inte över ännu. Detta är min ”finklocka” – en ny vardagsklocka från Triwa finns på Önskelistan inför november.

Nu ska jag försöka göra lite nytta också. På eftermiddagen blir det 50-årskalas och ikväll trerätters hos lillebror och svägerskan. Ha en skön helg alla fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *