Puts tack!

H&M:s nyaste säsongskatalog låg i postlådan idag och innehöll bland annat den här bilden. ”Skapa stilen med plädar” är temat – själv ser jag dock bara den putsade väggen och bänken. Det är ju så här vår mur i vardagsrummet borde se ut!
Klinkersplattorna som ligger på bänken (och som jag själv valde inför vår renovering 2006) avskydde jag redan innan de hade fogats, och den ”grängade” tegelväggen är inte heller min stil. Visst, den är bättre vit än mörkgrön som i tiderna, men den är så 80-tal som något kan bli.

Foto: H&M Home

Nej, grå, slätputsad mur tack – och så några varv med vit färg ovanpå tapeterna. Hur tänkte jag när jag valde dom då, när det begav sig för sju år sedan kan man ju undra? Och finns det här någon frivillig som vill ta snacket med maken om den tilltänkta makeovern? 😉 Det där med att förhandla verkar ju helt klart inte vara min grej…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *