Package Love

Jag är en sucker för snygga produktförpackningar. Hittar jag ett snyggt förpackat té, schampo, olivolja or whatever, så faller jag. Sen får det vara hur det vill med innehållet. Yta, yta, yta. Jag vet. Men vad är det för fel med det då? 😉

Foton: L:a Bruket, Dermoshop, House Doctor samt via Pinterest

0 svar på ”Package Love”

  1. Ja just det! Vad tyckte du om Dermosils Chocolate body toning gel?? Det var ju tal om det i våras(tror jag), att du skulle ge lite omdöme om den. 😉
    Ha en bra dag!

  2. Ja skulle ju oxå fråga om du vet nån häromkring som säljer L:A Brukets produkter? Jag är ju oxå förtjust i förpackningarna där.. Men skulle gärna lukta på dem för att se vilken doft man gillar bäst- Och det om något är svårt att göra ”på nätet” 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *