Nya illustrationer

Njaä, det blev inte mycket av helginläggen. Det är bara att konstatera att jag har för mycket annat att göra på helgerna, så datorn får vila. Men istället blir ju andra saker gjorda. I slutet av veckan fick jag bland annat ett ryck och redde upp utrymmet som bildades mellan hallen coh duschen när vi förminskade hallen. Där han vi nu bara förvarat flyttlådor och annat skräp, eftersom väggarna inte målats eller något. Tanken är att det ska bli en del av det tilltänkta relaxrummet sedan, därför har vi inte lagt ned något arbete på det.

Med tanke på att vi har en badtunna på kommande snart och en del happenings kring den i vinter, tömde jag utrymmet förra veckan att gjorde det bästa av det i inredningsväg. Det blev alltså något mellanting mellan omklädningsrum och gillestuga.  Väggarna tänkte jag piffa upp med några illustrationer.

I helgen har jag alltså spottat ut mig några nya sådana som jag nu ska skicka på tryck. Några är kopior/varianter av Therese Sennerholts nya alster, andra är inspirerade av bilder som svischat förbi mig på Pinterest och Instagram de senaste veckorna.

En del är mer rumsrena än andra….

Och en del mer omoraliska är andra…

I övrigt har helgen gått åt till att städa bort och avsluta säsongen på Tallören, klippa gräset en sista gång och blåsa bort löven, löpträning och trevligt umgänge kring mat och dryck samt fönstertvätt, svampplockning och sådant.

Foto: Skärmdumpar av egna illustrationer

0 svar på ”Nya illustrationer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *