Novemberkalas

Familjens mesta kalasmånad inleds imorgon och inte mindre än sex personer (tidigare sju…) i släkten fyller år i november. Dessutom är det ju Farsdag och så kommer slutligen Lilla Jul och 1:a advent, vilket betyder en massa pyssel och pyntande här hemma. Mest fokus ligger väl ändå på dotterns födelsedag, som hon delar med sin egen pappa, och när årets kalastema skulle bestämmas ikväll var det inte läge att förhandla. Angry Birds it is. Nu har det alltså tillverkats vimplar i rätt färger av washitejp, och så ska resten av attiraljerna inhandlas i matchande färger.
För några veckor sedan visade Frida med Trendenser hur man kan använda washitejp för att göra stilrena födelsedagskort också. Visar hennes bilder här för att få dem sparade i mitt eget arkiv så att säga.

Foto: Frida Ramstedt / Trendenser

0 svar på ”Novemberkalas”

  1. Alltså, jag har ju fortfarande inte testat tejpen… Men för varje inspirerande inlägg jag ser känner jag mer och mer att snart går det inte att låta bli längre 😉 Vimplarna är ju så söta. Enkelt med ljusen också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *