Mera moodboards

Apropå moodboards, som jag pratade om i förra inlägget. Den här idén visade Trendenser-Frida på sin blogg för en tid sedan. Jag gillar – men den kräver också sitt utrymme. Allra helst en hel vit vägg.

Ett annat alternativ dök upp på hennes blogg igår, och jag har sett andra exempel på det tidigare också. Moodboards uppbyggda med hjälp av armeringsnätt. Helrätt om man inreder i den industriella stilen förstås.

Att skapa snygga moodboards är egentligen en konst i sig, som jag önskar att jag skulle vara bättre på. Här är ett bildregn av exempel plockade från Pinterest.

Foton: Frida/Trendenser, Helt Enkelt, Stylizimo och övriga via Pinterest

På återseende – imorgon blir det herrmode här på bloggen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *