Mer höst

Vi fortsätter på hösttemat lite ännu idag. Eftersom hela september regnat bort har den här hösten inte bjudit på några fina höstfärger riktigt. Med den påföljden att jag inte heller varit ut och fotat med min 7:a en enda gång. Efter att ha surfat runt på Pinterest en stund igår blev jag motiverad att börja fota med kameran lite mer igen och inte bara med mobilen. Jag har sagt det förut – när man än behöver inspiration eller vill titta på vackra saker, så är speciellt White Wanillas pinboard heeelt fantastisk. Där kan man förlora sig i bilder i timtal!

Foton: via Pinterest

Imorse när dimman låg tät över kustbyn tog jag ett varv med kameran vid en av båthamnarna. Tyvärr finns ju varken bokskogar eller stora lönnar här i våra trakter, så det blev mest båtar och bryggor som fastnade på bild.

Foto: Anna

Stay tuned!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *