Ljusare oktober

Måndag. Ny vecka och ny månad. Oktober. Hur smakar det? För min egen del bitterljuvt. Jag har alltid älskat hösten, den krispiga luften, de fina färgerna och att man få dra på sig stickad tröja och gummistövlar och plocka äpplen och svamp. Sedan kom sorgen emellan och oktober blev en mörk månad – inte bara ute utan också inombords. Jag ser ljuset nu igen, fyra år senare, och i helgen har jag faktiskt också hittat lite blogginspiration igen.

Foto: Anna

Hur gick det till? Jo, jag vet nog. Men det får förbli en hemlighet. Förbered er på mer frekventa uppdateringar nu hur som helst 🙂 Vi mjukstartar med en av förra veckans Insta-bilder. Förädlad med några Photsohop-brushes. Välkommen oktober.

0 svar på ”Ljusare oktober”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *