Kalenderdekaler för väggen

Ni som hängt med här länge vet att Ferm Livings väggdekal i form av en månadskalender länge legat på min Önskelista. Priset är dock lite väl högt tycker jag – nästan 90 euro. Det gäller förstås också att ha en ledig vägg på lämplig plats i huset tillgänglig. Tillgängligheten har dock blivit bättre – numera är nämligen också Ellos återförsäljare av Ferm Livings produkter och tapeter!

På sistone har även allt fler alternativ till just deras kalender/dekal dykt upp i min vägg. Denna DYI-variant presenterade duktiga Nina på sin blogg Stylizimo redan fjol. Ho har med hjälp av maskeringstejp målat svarta rutor på väggen som man sedan kan skriva alternativt sätta post it-lappar på.

Den här varianten fick jag syn på när jag såg dessa bilder hos Alvhem Mäkleri och inne på Trendenser – det är nämligen Frida som fotat och Sarah Widman med webbshopen Wallstuff som stylat lägenheten i fråga.

Om jag inte misstar mig så är kalenderdekalen som här använts den samma som finns att köpa på svenska Granit. Tyvärr har Granit ingen webbshop ännhu och här i Finland finns ju inte heller deras butiker.

Foton: Ferm Living, Stylizimo, Alvhem Mäkleri samt Granit

Vilken variant det blir och när jag kommer till skott med saken återstår att se, men för ett kontrollfreak som mig så har saken ändå rätt hög prioritet. Det hänger mest på att hitta rätt vägg…

0 svar på ”Kalenderdekaler för väggen”

  1. Fast det måste vara hemskt opraktiskt att ha en väggkalender 2012 😉 Hur lyckas ni då synka varandras schema med barnens aktiviteter?! Att dela ut varandras kalendrar i iPhone/iPad är ju mycket smidigare.
    Såg du kanske senaste avsnittet av Solsidan *haha* (eller ni kan kanske inte se TV4Play i Finland?)
    Måste också passa på att berömma din blogg. Alltid så välskrivna inlägg och riktigt fina bilder, jag längtar efter varje ny uppdatering!

  2. Marie – bönder har inga scheman – det är bara jag och barnen som har det. Än mindre en iPhone kan jag lova 😉
    Och jo, visst ser vi TV4 och Solsidan.
    Tack för berömmet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *