Julpynt my style

Julbloggandet startade redan förra veckan med IKEA:s pressbilder och nu när det utlovas snö till helgen tänkte jag fortsätta på jultemat. Jag råkade nämligen ramla över dessa fina ljusslingor hos – surprise surprise – Ellos – häromdagen. Speciellt den med smågranar av näver föll jag för. Precis min stil!

De skulle matcha fint med lite julpynt från Walther & Co. Avskalat, lagom rått och inte för juligt – bara lagom vintrigt så att det kan stå fram hela januari om man så vill.

Foton: Ellos & Walther & Co

Nya julgardiner – nej jag korrigerar – vintergardiner skulle vi behöva men ingenstans hittar jag det jag söker. Vita eller grå paneler med något snyggt tryck som inte är i rött. Har ni några tips så hit me!

0 svar på ”Julpynt my style”

  1. Jag vägrar i år att lägga upp riktiga julgardiner, det är alldeles för kort säsong. I köket med små fönster skall jag sy vita eller ljusgrå gardiner och sen skriva egna texter på, så är tanken och hur resultatet blir sen är en annan fråga eftersom det är på planeringsstadiet än.

  2. Låter som en bra idé Lis-Britt! Jag är också inne på grått.
    Malin – scrolla igenom JUL-kategorin här så hittar dus äkert inspiration. Ifjol julbloggade jag utav bara tusan.
    M & M: Jag är frestad – men det finns för tusan inte en enda annan pryl där jag vill ha 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *