Jul på H&M

Få har väl missat att H&M Home nu lanserat årets julkollektion. Som tidigare år innehåller den både mer rustika delar och mer glamourösa sådana – själva har de döpt kollektionerna till Winter Harmony och Golden Shimmer. Tyvärr är många av produkterna precis de samma som ifjol – och som ni ju redan vet så undviker jag det klassiska julröda för att inte tröttna direkt efter helgerna utan kunna använda samma textilier och prylar under resten av vintern också. Det oaktat är stylingen underbar och visst – jag kunde lätt falla för frestelsen…

Den mer glamourösa stilen kanske passar framförallt till nyårsdukningen…

Mest mig är nog den här bilden och stilen – vitt och beige, där man blandat både julnyheter i ”rätt” färg med produkter ur höstens bassortiment. Älskar den här bilden!

Foto: H&M Home samt eget collage av deras produktbilder

0 svar på ”Jul på H&M”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *