Belysningsnytt

I veckan har jag gjort flera ryck (ja okej då, maken har hjälpt till lite också) då det gäller inredningen här hemma – och det var ju inte en dag för tidigt om man säger. Äntligen fick jag hemsläpat industrilamporna (läs: garagelamporna) från CO, och nu hänger de ovanför våra sängbord i sovrummet.

Och jaaaa – det blev ett helt nytt sovrum, bara tack vare dessa lampor! Mycket mer avskalat och rått – och det var ju det jag eftersträvade. Fortfarande stör jag mig på fondtapeten och de övriga lattefärgade väggarna, men det projektet känns lite för övermäktigt att ta itu med just nu.

Tack vare bästa grannen och äldsta vännen M fick jag också hem ett helt lass med IKEA-prylar häromdagen – bland annat en av julens nya ljusslingor med små hus. Ja, den är ju inte alltför julig, så den fick genast åka upp på väggen som lite extra belysning åt trollsländetavlan i köket.


Även Amadeus har fått en ny taklampa i veckan, och sänglamporna som hade tidigare har jag nu flyttat till vardagsrummet, eftersom de som fanns där innan inte riktigt passade in. Det gjorde även att belysningen blev bättre där – speciellt ”Dallas-brickan” 😉 syns bättre nu i kvällsmörkret.

Foto: Anna

Nu kör vi fredag hörni! Helgen är ganska fullspäckad men förhoppningsvis ska jag få till något inlägg här mellan varven, so stay tuned 😉

0 svar på ”Belysningsnytt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *