Torsdagstema: Belysning

Fabrikens torsdagstema är belysning/ljus och då kan jag ju passa på att visa er hur det blev när jag äntligen fick införskaffat en ledlist att limma fast bakom sänggaveln. Det är ju något jag velat ha sedan jag såg de här bilderna som jag nu tyvärr inte kan länka till men som ni hittar under min kategori ”Vardagsrum och sovrum” om ni scrollar tillbaka till januari 2012 eller gör en sökning på ”Sovumsmakeover wanted”.

Led-listen är lätt att klistra fast och ansluta till vanligt nätuttag. Den finns i olika längder – denna är från Airam, den är två meter lång och köpt på Motonet för 30 euro! På K-Rauta finns motsvarande list men då får man lägga ut 20 euro till.

Foto: Anna

0 svar på ”Torsdagstema: Belysning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *