Tävlingsdags

Vi inleder veckan med en tävling tycker jag – det var ju ett tag sedan sist! Idag går nämligen säljstarten för Zelected By Houzes höstkollektion här i Finland, och den nya katalogen kan ni bläddra i här.

En av nyheterna är ”Deer” – ett hjorthuvud i metall som passar lika bra i hallen, sovrummet, vardagrummet eller till och med i badrummet att hänga smycken på. Huvudet är i aluminium och 29 cm brett (med horn) och 20 cm högt.Trenden med konstgjorda horn och djurhuvuden håller med andra ord i sig.

Nu har jag nöjet att lotta ut just ett sådant, och ni kan delta i tävlingen genom att lämna en kommentar till detta inlägg och berätta vilken av produkterna i den nya katalogen som är en favorit. Tävlingen pågår fram till fredag den 7 september kl.20.00 och vinnaren utannonseras  här på söndag den 9 september.

Kanske någon också är sugen på att vara värdinna för ett ZBH-party? Maila mig så vidarebefodrar jag kontaktuppgifterna till närmaste konsulent här i Österbotten!

0 svar på ”Tävlingsdags”

 1. Go’moron! Jag har följt med en längre tid nu, men aldrig kommenterat. Tycker att du har en fin och inspirerande blogg, jag brukar kika in varje dag. Jag har en plats för hjorthuvudet i vardagsrummet, så jag vill gärna vara med i tävligen. Jag har redan en längre tid letat efter något passande till en liten väggstump och där skulle hjorthuvudet sitta perfekt. Ha en skön början på veckan! H. Johanna

 2. jag gillar ju det mesta i zbh:s sortiment så det är svårt att välja ut någon favorit, men taklampan Tezza tycker jag är jättefin 🙂

 3. Ljuslyktan Belle skulla ha en plats i mitt hem. En plats där det nyligen stod en kär tavla som var en souvenir från köpenhamn men som igår flög i golvet…

 4. ZBH-katalogen från ditt party är fortfarande min största inspirationskälla när jag tänker på hur vi ska inreda huset. Oj så många gånger jag har bläddrat från pärm till pärm. Berest är den också, den har varit med på en och annan roadtrip, senastt till Haparanda på vår pre-honeymoon. Höstkatalogen har jag bläddrat igenom på nätet säkert 5 gånger den senaste veckan. 🙂 Det finns många guldkorn i nya katalogen, lanternan Aspen är en av dem.

 5. Många fina guldkorn hittade jag, men Penthouze lampan är nog favoriten och skulle passa fint i vårt nya hus. Men även en plats för hjorthuvudet skulle jag nog hitta 🙂

 6. Absolut Penthouze lampan..
  Annars inte min stil..
  Men smyckesställningen skulle passa bra i mitt nya 1800 tals hus..
  Alltid lika stilren och fin blogg.Inspirerande,inte minst dina recept 🙂

 7. För min del är det hjorthuvudet som är favoriten eftersom jag varit på jakt efter ett sådant! 🙂 Det skulle passa perfekt över min arbetshörna där jag har detaljer i vitt och silver!!

 8. Massor med Gilla till din blogg! Älskar blandningen mellan inredning och dina fantastiska bilder och collage med mode!
  Svårt att välja i katalogen, ALLT är verkligen superfint! Vi skulle dock behöva nya ljusstakar i vårt badrum så de två vita, höga i aluminium gillar jag mest.

 9. ”Deer” va ju superfin! Annars finns det många fina saker i katalogen,bl.a väggklockan ”Eternity” och den 3-armade silverljusstaken. 🙂

 10. Oj, där var det mycket fint! Hade svårt att välja ut nån favorit, det mesta föll mej i smaken faktiskt. Många fina ljuslyktor, kuddar med fjärilar o trollsländor och ett hjärtekakfat bl.a.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *