Söndagsbilden

Fabriken har dragit igång igen och i veckan kan man publicera säsongens första söndagsbild. Kriterierna är inte värre än så här: ”Känn dig fri i din tolkning, låt inspirationen komma till dig och bannlys prestationsångest och tvång. Söndagsbilden är tänkt att vara helt fri att tolka som man vill och behöver inte fokusera på inredning och hemmamiljö med andra ord… ” Personligen har jag inte haft fram systemkameran på hela helgen, det får därför bli en mobilbild från idag, som jag också publicerat på Instagram. En fin septembersöndag på sjön.

Foto: Anna

PS Tyvärr är det strul med länkningen i WordPress just nu, så jag kan inte länka direkt till Fabriken av någon anledning!

0 svar på ”Söndagsbilden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *