Söndagsbilden

Jag satt och planerade veckans blogginlägg när det gick upp för mig att jag inte kommit ihåg att delta i Fabrikens söndagstema denna helg  heller. Ska försöka skärpa mig där. Man tager vad man haver nu i denna sena timme, så det fick bli en snapshot på kvällens tékopp – som för övrigt var resultatet av ett noga övervägt dilemma. Ett glas rött – eller en kopp té. Moralen vann över mig för ovanlighetens skull, men jag unnade mig en sked honung i muggen istället. På återseende tidigt imorgon!

Foto: Anna

PS Nu länkar jag igen också. Fabriken hittar ni alltså här. Länkproblemet ligger i min webbläsare, Firefox, och jag har inte fått det fixat trots en ominstallation, så länkandet får jag än så länge sköta via Safari. Om någon som är mer teknisk än mig har några tips att ge så mottages dom med tacksamhet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *