På önskelistan

Nu pratar vi I-landsproblem av stora mått här. Mina trotjänare på armen, min fina Guess, sjunger på sista versen och utan armbandsklocka kan jag inte leva. Jag behöver en ny men hur ska man kunna välja när det finns så många fina? Det lutar åt en ny, lite större och den gång cirkelformad Guess, med inslag av roséguld. Men vilken av dessa två?


Men så sneglar jag lite på Michael Kors också, som går i samma stil. Snacka om beslutsångest! Att köpa en klocka helt i roséguld är nog dock lite vågat, då alla mina halsband är i silver…

Ombyte förnöjer och blingbling passar ju inte överallt och till allt. Så en lite mer vardagsaktig klocka från Triwa skulle också sitta fint. Dessa två tycker jag är jättefina – men vilken är finast?

Ja, det var veckans I-landsproblem det. Synpunkter och åsikter mottages med tacksamhet!

0 svar på ”På önskelistan”

 1. Jaa du, jag har lite samma bekymmer jag med.. Fick pengar i somras då jag fyllde år som jag skulle köpa en klocka för. Jag gillar ju alla dessa också, men kan inte bestämma mig för om jag vill ha guld, silver eller en med både guld och silver inslag. Just nu lutar det åt att köpa två 🙂
  En i guld och en i silver! 😉
  Det där hjälpte ju föga..;)

 2. Jag skulle välja Triwas svarta om jag skulle välja av dessa och köpa en klocka. Tyvärr har jag aldrig riktigt blivit van vid att använda armbandsur.

 3. Jag gick oxå igår och kollade på klockor 🙂 Jag gillar Thomas Sabos klockor. Och igår var jag iallafall inne på en silver och vitfärgad. Därför gillar jag mycket den helt silverfärgade av dina alternativ. Men det förstås smaksak och blev inget köp för mig igår pga av osäkerheten om vad jag egentligen vill ha. Men kul att fundera på klockor hur som helst. Och du bestämmer säkert dig för en snygg. För jag vet att du har bra smak 🙂

 4. Jag tycker Triwa-klockorna ser ut som herrklockor, har t.o.m. tänkt köpa en sån till min man 🙂 Om jag skulle välja en av dem du har på bilderna skulle det bli den vänstra Guess-klockan eller den vänstra Kors-klockan. Vill du ha lite billigare, men ändå jättesnygga klockor så rekommenderar jag OXXO. Jag har haft min i snart 3 år och är lika förälskad i den fortfarande.
  http://shop.creativelounge.se/se/art/nyhet-oxxo-design-steel-diamond-watch-lady-style-whitevit.php

 5. Jag skulle definitivt satsa på en Michaek Kors klocka. Dreglar ju själv efter en sån. Av triwa klockorna gillar jag bäst bruna 🙂

 6. Jaa-a, visst är det svåra problem vi har.. 😉 Är i samma situation som du, och många andra här tydligen – behöver en klocka, men har inte hittat ”den rätta”. Ska definitivt kolla länkarna som nämnts här. Av dina alternativ tycker jag Guess-klockan till vänster är snyggast. Den bruna Triwa-klockan ser också bra ut, men tycker också att den ser lite ut som en herr-modell. Man borde kanske se den på armen först..

 7. Tack för era synpunkter! Dock var det ju inte fleeer tips jag behövde – har ju redan för många att välja på 🙂 Har nog kollat på Oxxo också men tycker inte de håller samma klass som Guess, trots att prisnivån ändå inte är långt ifrån.Tanken är ju att jag ska ha två nya faktiskt, en Triwa som vardags och en Guess eller Kors som finklocka. Att Triwa skulle se manlig ut stör mig inte det minsta – herrklockor är oftast snyggare än dam tycker jag 🙂

 8. Jag tycker alla var väldigt fina men jag tror jag själv skulle välja den silvriga Michael Kors. Den är mest klassisk och passar med det mesta. De andra som är mer speciella är jag rädd att jag skulle tröttna på efter en stund!

 9. Hej! Kom in på din blogg då jag sökte på klockor och blev helt fast i den silvriga michael kors klockan! Har nu letat på en drös olika hemsidor men inte sett den så det skulle vara mycket tacksamt om du visste vart man kan hitta den eller vad den heter åtminstone? 🙂 tack / Tova

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *