Min höstgarderob

Jag fick frågan om hur min egen höstgarderob ser ut, efter att ha visat makens. Hm… Jag tycker att jag redan visat en hel del glimtar från den, men här kommer nu då lite fler.

Två nya T-shirts från Peak

Jag har egentligen mest köpt nya träningskläder, inga finare saker eller klänningar. OddMollysarna som jag skaffade mig ifjol höstas får förstås ännu hänga med i flera år, och den febern har lagt sig för min del. I höstens kollektion hittade jag inga guldkorn och inte ens morgonens OM-kampanj på Campadre fick mig att gå igång. Istället dras jag allt mer till olika typer av fritidskläder, och det har väl knappast undgått någon att det är två P:n – eller gentligen fyra – som står högst i kurs där – Pelle P och Peak Performance.

Två mössor samt hoodie från Peak, tubhalsduk från Gina.

Några vanliga standardtoppar har det blivit, från H&M och Benetton. Nu när jag sammanställer bilderna märker jag också att de samma färgerna går igen i alla plagg. Beige, grått, vitt och gammalrosa.

Favoritbyxorna (nedan), de svarta jeansen från H&M med dragkedjan vid anklarna, har jag visat tidigare. En svart kjol följde också med hem, och de två glittriga, stickade tröjorna i svart och gammalrosa är från Lindex.

Skjortorna från H&M går också i samma färgskala. Favorithalsbandet kommer från Vero Moda och är av märket Pieces.

Högst på önskelistan nu står dessa stickade plagg från Peak och Gant. Toooomten….?

Foton: Privata samt från Peak och Gant

Hörde jag någon säga märkesnörd??! 😉

PS Tyvärr kan jag inte länka tillbaka till mina gamla modeinlägg nu som planerat, eftersom det är något tekniskt strul med länkningen. Men ett tips är att gå in under min Mode-kategori och scrolla genom den, ifall ni vill vill ha mer inspiration, se gamla collage eller bara titta vilka Mollysar det nu var som jag budade hem.

0 svar på ”Min höstgarderob”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *