Klädd för höstfest

Happy Friday på er! Här väntar några timmar jobb och sedan startar förberedelserna inför morgondagens fest. Tältet ska upp, infravärmarna och ljusslingorna likaså, bord ska hämtas och mat ska förberedas. Det blir ingen glamourfest med blingbling i öronen – vi ska ju sitta ute och även köra med lite lekar, så här gäller det att klä sig varmt och praktiskt. Jag har plockat ut några favoriter från höstens kollektioner.

Foto: Eget collage med bilder från nedannämnda tillverkare/designers

Trashed jeans och farfarsmössa från H&M, stickad kofta och huvjacka samt stickad mössa från Peak Performance, skjorta från GANT och scarf från BecK Söndergaard (finns på Creative Lounge)

0 svar på ”Klädd för höstfest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *