Höstens önskelista

Denna vecka avslutar vi med en önskelista så här inför kommande födelsedag och snart också jul. Ja, det är faktiskt mindre än tre månader kvar nu – det vill säga kortare tid än vad som gått sedan midsommar. Önskeprylarna går i samma färgskala – koppar, svart och grått. Några behöver jag mer, andra mindre. Men allt vill jag ha 😉

Uppfrån och ner:
Lampfäste Frama i koppar med svart textilssladd (finns på Länna Möbler) , iPad-fodral från www.ipad-kotelo.com, Body Shops duschcréme med mandel – omöjlig att få tag på i Vasa, klocka i roséguld från Fossil, finns på Hobby Hall, halsband från Edblad, virkade kuddar från Hobby Hall, klocka från Triwa, finns på Creative Lounge, ny servis i svart, Iittalas Teema, även den från Hobby Hall, samt ny hood från Peak Performance, med deras klassika fjäder som fått renässans i höst.

Tyvärr funkar ännu inte länkningen så vill ni veta mer om produkterna – Google is your friend 😉

Happy Weekend!

 
 

0 svar på ”Höstens önskelista”

 1. Fin önskelista, jag skulle kunna ta allt förutom servisen och Ipad-fodralet eftersom jag inte har nån Ipad 🙂 Halsbandet och klockan var jättefina! Håller tummarna för att du får din efterlängtade klocka till födelsedagen 🙂 Vad beror det på att du inte kan länka längre?

 2. Ja suck, säg det Anna-Lena. Det är någon konstig bugg med WordPress – det går inte att kopiera in eller skriva något alls i adressfältet där länken ska stå.
  Klickade redan hem ”min” Guess när det råkade vara kampanj på dem på Camapdre ett par dagar efter att jag bloggat om dem, men klockor kan man ju inte få för många av 😉

 3. Vad konstigt! Jag har ju också WordPress men har inte märkt några problem. Hoppas det löser sig!
  Vilket tur att din önskeklocka fanns med på Campadre-kampanjen, jag tänkte riktigt på dig när jag såg att Guess dök upp där 🙂

 4. Hej Anna!
  Du som kan det här med inredning och sånt, visst finns det någon slags tapet eller film som man kan limma fast på glas/fönster/speglar? Tycker jag har sett nåt sånt nånstans…
  Har några spegeldörrar som jag inte vill ska vara spegeldörrar :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *