Höstens hang-up

Ja, det blev inte mycket skärgårdsliv för vår del denna höst, och allt är förstås det eländiga vädrets fel. Aldrig någonsin tidigare har skördetiden dragit ut så här länge och har vi inte varit tvungna att stanna hemma på grund av tröskandet så har vi varit hemma på grund av regnet likaväl. Inkommande helg är sista chansen till lite villaliv, sedan är det dags att städa undan där ute inför vintern och ta upp båten.
Jag känner ett akut behov av något annat att trösta mig med resten av hösten – och vintern. Och jag vet precis vad jag vill ha. En sådan här.

Foto: via Hobby Hall

Är det för mycket begärt kanske? Ja, men vi hann ju inte till Grekland heller – av samma orsaker. Och är det inte så att jag fyller lite sådär halvjämnt om drygt en månad…? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *