Hemklickat

Eftersom det inte händer så mycket annat roligt just nu, speciellt inte på inredningsfronten, kan jag ju visa mina nyaste accessoarer istället kanske.

Har länge velat ha både en stjärnscarf från danska Beck Söndergaard, som ju varit ombloggad redan länge, och ett armband från Humanity/Good Works.Ni vet, välgörenhetsarmbanden som blev omåttligt populära efter att prinsessan Madelene poserat på Elles omslag med just ett sådant armband på sig.

Nu när Country Dreams reade bort denna modell och samtidgt hade fått in scarfar med mindre stjärnor på, som tilltalar mig mer, kunde jag förstås inte hålla klickfingret i styr. Otroligt snabb leverans som vanligt därifrån!

Foto: Anna

 

0 svar på ”Hemklickat”

  1. HI,My name is Eugenia and I live in southern Brasil.Há time I see your blog, your children are beautiful. What is the name of the archipelago you live? I’d like you to talk about your city and Finland. I love the cultural differences between our countries so tell me more deles.Você speak Swedish or Finnish? I do not understand the geographical division of Finland, please explain. Regards to you.

  2. Jag drömmer också om samma scarf! Men jag har köpstopp på alla sorters halsdukar. Senast vi flyttade räknande min man att jag hade 34 stycken…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *