Etnon gör intåg

Att en av höstens strakaste trender är etno har väl inte undgått någon. Influenserna från mer exotiska kontinenter blandas upp med den industriella trenden, som fortsättningsvis håller i sig. Textilierna har brända toner och afrikanska mönster, och det blandas upp med den grå, vita och svarta basen. Plaza Interiör ägnar trenden ett stort uppslag i det senaste numret.

 
På H&M Home finns kuddar och filtar i rätt stil, likaså på Hemtex.

Även IKEA plockar upp trenden i sina pressbilder, här med en passande matta, korgar i rätt material och vaser i bruna nyanser.Själv ska jag försöka hålla mig, eftersom jag annar att detta är en trend som kommer att svepa förbi ganska snabbt. Åtminstone framför mina ögon 😉 Och jag kan inte annat än rysa åt den bruna tegelväggen…

Foton: Plaza Interiör, H&M Home och IKEA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *