Washi washi

Vi fortsätter på kalastemat lite ännu. Frida på Trendenser tipsade häromdagen just om att pynta cupcakes med washivimplar, och hur snyggt blev inte det då med bara svart och vitt? Lilla sonen önskar sig dock en John Deere tårta och dukning i samma färg, så jag får väl bara försöka förtränga min avsky för det gröngula nu och göra honom nöjd…

Men det är inte bara sugrör, cupcakes och tårtor som kan förses med vimplar av washitejp – hos Esmeralda´s hittade jag den här idén om att dekorera inbjudningskorten med washitejp.

Men inbjudningskorten ska ju fixas denna vecka, så då blev det plötsligt lite bråttom med att få tag i den trendiga tejpen. Gissa om jag blev glad när en snabb googling visade att de nu även finns hos Konglomerat – webbshopen med säte här i självaste kustbyn!

Foto: Trendenser, Esmeraldas och Anna

Jag kunde köpa tejpen direkt av Maria igår och nu ligger en hel hög mer rullar här och väntar på att jag ska få tid att pyssla. Maria bjuder dessutom på rabatt under hela augusti till alla som beställer washitejp från Konglomerat. Uppge bara koden SandsDrommar när du gör din beställning senast den 31 augusti!

0 svar på ”Washi washi”

  1. Ja tänk va mycket fint man kan skapa med lite tejp!
    Kul med kalasplanering!
    Här hade vi elvaårskalas i helgen – ett färgsprakande sådant med Marimekkos färgglada räsymatto servetter som utgångspunkt.
    Tyvärr missade jag helt att fota när lillebror blev eftermiddagstrött och det blev lite avbrott i köket.
    Men huvudsaken att det blev ett fint kalas, och jubilaren var nöjd 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *