Kär i kläder

Wooop wooop! Här kommer inlägget jag lovade att ni aldrig skulle få se på den här bloggen. Nämligen me, myself and I – i en dagens. Outfit alltså. Jag vet – det är riktigt tragiskt det här. Om inredning är ytligt – vad är då inte kläder och mode? Men jag känner att jag inte riktigt orkar med den där inredningen just nu, den måste få vila ett tag. Och efter sex år hemma med barnen är det kul med kläder igen liksom. Ännu roligare är det förstås då man utan ansträngning kan dra på sig ett par slim fit jeans i storlek 28 igen. Dessa svarta urläckra byxor hittade jag på H&M igår och jag är helt kär i dem. Så därför bjuder jag på det här.

Foto: Anna och H&M

Jag ska tillägga också, så att ni inte tror att jag nördat ur helt och hållet, att jag ingalunda bytte om för att ta de här bilderna – jag var klädd så här i jobbet idag och eftersom kameran hängde runt axeln ännu då jag kom hem så passade jag på. Älskar verkligen dragkedjan vid anklarna, och materialet. De är jättesköna på. Köptips på dem!

0 svar på ”Kär i kläder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *